tirsdag, januar 19, 2010

Stasjonskluss og kansellert tog

Som vanlig troppet jeg opp på Vestfossen stasjon for å ta 6:13-toget, fra spor 1. Etter å ha stått en stund merket en av de andre på perrongen at det lyste grønt for at tog kunne kjøre fra spor 2. Han fortalte at dagen før hadde toget gått fra spor 2, uten at de hadde fått beskjed tidlig nok. Vi bestemte oss derfor for å komme oss over til spor 2. Da vi akkurat hadde kommet over fikk vi beskjed på en litt vel skurrende høyttaler at toget til Eidsvoll var ca 20 minutter forsinket (det skurret faktisk så mye at vi var usikre på om det var 4 eller 20). Sørlandsbanen kjørte deretter forbi. Vi ble stående en stund, for å være sikre, men begynte deretter turen tilbake til spor 1. Da vi kom oss over på andre siden kom det en ny melding på høyttaleren, toget var ytterligere forsinket, og man kunne ikke si når det ville komme.

Etter en stund kom det et par nye beskjeder, men det var umulig å høre nøyaktig hvilken informasjon som ble gitt, siden høyttaleren virkelig ikke var i god stand. Litt morsomt var det, de har nemlig akkurat blitt byttet.

Det hele endte med at toget ble kansellert, og vi ble henvist til neste tog, som gikk en halvtime senere. Dette toget var i rute, og forlot Vestfossen 6:43.

På vei innover stoppet toget ekstra lenge utenfor Gulskogen. Bortsett fra det var det ingen større problemer.

Jeg ble: 37 Minutter forsinket
Toget jeg var på var: 7 Minutter forsinket

0 kommentarer: