onsdag, februar 10, 2010

Det er mørkt

07:22 - Toget skulle ha gått, signalet er rødt. Vi er varslet over høytaler om at det er 2 minutter forsinket.
07:27 - Toget ankommer stasjonen, første vogn er mørklagt. Vi får beskjed om at toget skal resettes pga. feil.
07:32 - "Da prøver vi igjen". Toget begynner å rulle, lyser kommer på. For å forsvinne et minutt etterpå. Ny melding: "Lyset forsvant igjen, men vi skal prøve igjen".
07:37 - "Teknisk feil på togsettet, vi skal prøve rette." En jernbaneansatt går bakover langs toget. Noen minutter seinere får vi en beklagelse på at det tar lang tid.
07:45 - "Vi prøver å ordne det vi kan, men det felter desverre ut". Lokfører kommer tilbake og jeg tror de restarter toget igjen. Vi er fortsatt ved Steinberg stasjon, og det er fortsatt mørkt.
07:52 - Ny melding, det går visst ikke så bra med utbedring av feil. Ombordansvarlig ringer litt, kanskje vi får hjelp? Det går på forslag om å forberede alternativ transport.
07:59 - Kan se ut togsettene er reparert. Ombordansvarlig smiler og vi kjører mot Mjøndalen. Vi har også lys ombord :)
08:15 - Vi står i Drammen. Etter planen skulle vi vært i Oslo nå.
08:55 - Fremme ved Nationaltheatret. Blir spennende å prøve det nye tilbudet om refusjon. Skal visst sende inn skjema etter dette månedskortet er utløpt, med kvittering og logg over forsinkelser på mer enn 30 minutter. Lurer på hvordan det refunderes. Krediteres som reisepenger på Flexus kort/konto?

Jeg ble 40 minutter forsinket.

0 kommentarer: