tirsdag, mars 12, 2013

Begrenset sporkapasitet

07:17 - Avgang Hokksund.
07:35 - SMS med følgende melding "Delvis stengt for togtrafikk mellom Drammen og Asker. Du må regne med forsinkelser og innstillinger.Følg med på nsb.no / app."
07:39 - Begrenset sporkapasitet ved Brakerøya. Vi må vente på passerende / kryssende tog.
07:46 - Vi må vente på et tog til.
07:48 - Da kjører vi fra Brakerøya.
08:15 - Ny SMS. Nå er det igjen åpent for togtrafikk.
08:23 - Fremme ved Nationaltheatret.

Jeg ble 15 minutter forsinket.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Signalhavari på vei inn til Oslo i morges. Betegnende nok ble vi ikke informert om problemene før vi stanset opp.

Forøvrig har det vært usedvanlig mange kontroller i det siste, omtrent en annenhver dag de siste 2 ukene.

Anonym sa...

Søndagens nedrevne kjøreledning et steds rundt Daler stasjon (media var svært så tåkete på nøyaktig hvor detet hadde skjedd, men Daler er en gjenganger for nedrevne kjøreledninger) ble reparert i tide til mandag. Det ble ikke stort bedre.

For vi hadde knapt ankommet Drammen ca. 0620 før vi fikk beskjed om at toget terminerte der pga. signalproblemer Drammen - Asker. Vi måtte vente på 0635 til Dal, men mens vi ventet der så vi at et godstog fikk kjøre forbi først. Jeg ble ca. 30 minutter forsinket.

Anonym sa...

Nytt havari på signalanlegget ved Drammen, nytt havari i NSB og deres forsøk p å administrere kaoset. Det er jo ikke mangel på treningsmuligheter der i gården.

SÅ jeg tar tog til Drammen, ankommer Asker. Ingen info på toget naturligvis, det ville være uhørt. En NSB-ansatt (eller i alle fall lønnet der) virret rundt uten å gi klar beskjed om en skulle ta toget så langt det gikk, eller vente på buss på Asker. Jeg så ingen buss på Asker.

Ca. 1+0 sekunder før toget skulle gå, ropte NSB-fyren at alle til Drammen skulle ta toget. kaos. Igjen.

Toget gikk til Brakerøya. Der fikk vi beskjed om at det var endestasjon. Og at taxi og buss var bestilt. Og at det var lite av noen av delene.

OK, ut på perrongen. Ingen kundeveiledere. Derfra til plassen foran stasjonen. Ingen buss ti Drammen. Ingen kundeveiledere heller. Det kom en buss, men han skulle til Asker, ukjent av hvilken årsak for toget gikk jo dit i retur. SÅ han kjørte til Asker med tom buss. Genialt.

Det endte med at jeg gikk til Drammen, ca. 20 minutters rask gange. Dårlig med skilt i Drammen, forresten.

Ankom Drammen stasjon. Der gikk det ikke tog videre nei. Det hadde vært for enkelt. Så det ble drosje.

Jeg var hjemme ca. 2000.

Anonym sa...

Det er noe merkelig med OSlo-tunnelen om morgene. Vi ankommer Skøyen omtrent i tide, kommer til tunnelen, men da er det i gangfart videre til Nationaltheateret stasjon. Hastigheten er så lav at vi ankommer 0650 eller senere når rutetiden er 0647.

Det gjør at jeg ikke når T-banen videre uten å måtte vente.

Forøvrig:
http://www.8millioncity.com/demonstrasjonstoget

Anonym sa...

Fortsatt bare gangfart i Oslotunnellen. Ekstra forsinket idagm fordi det var noe #køkjøring" inn mot Oslo. Som vanlig var dette ikke flagget hos NSB sine websider.

Anonym sa...

0555 fra Vestfossen, bare enkelt togsett, mot normalt dobbelt togsett. Ikke overraskende var det bare ståplass fra Drammen. Stinn brakke. Noen må ha spist en hel åker hvitløk.
Ekstra forsinkelse fordi det ble ekstra stopp på Brakerøya og Lier. Intet av dette var vaslet på nett.
Fortsatt gangfart i Oslotunnellen.