onsdag, juli 10, 2013

Trøbbel i Lieråsen tunnel

17:11 - Avgang Nationaltheatret, og vi er i rute.

17:44 - Det har gått smått en stund og vi har ventet ved Asker på å en evakuering i Lieråsen tunnel. Nå har vi akkurat fått kjøre fra Asker.
18:15 - Fremme i Hokksund.

Jeg ble: 16 minutter forsinket.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det var vel onsdag i uken som gikk at vi ble stående på Asker (på vei til Kongsberg) fordi et annet tog sto fast i Lieråstunnellen. Det tok ca. en halvtime.

Forøvrig ser jeg at de endelig har fått satt opp noen skilt på Skøyen stasjon om at skiltingen der er ute av funksjon. De har ikke fungert på noen uker, og på den ene plattformen har skiltene vært ute av drift i mange uker, men Rom ble som kjent ikke brent på en dag.

Forøvrig: Twiter-feededn på forsiden fungerer ikke lengre.

Anonym sa...

Joda, det er nok samme sak vi snakker om:
http://dt.no/nyheter/satt-halvannen-time-i-havarert-tog-1.7974201

Anonym sa...

Gårsdagens togtur hjem var en sliter.

Buss fra Oslo S til Skøyen, for de satte ikke opp direktebuss til Drammen slik de gjorde på tirsdag.

På Skøyen rådet kaos. Kundevillederne sendte folk bare fremover i kolonnen med busser så vi måtte gå rundt. Ingen buss var satt opp til Drammen. Etter litt mer rot, så ble endelig en buss satt opp til Drammen, men da var tiden knapp.

Naturligvis ankom vi Drammen ca. 5 minutter for sent, og naturligvis valgte NSB denne dagen å kjøre toget presis 1644.

Signalanlegget fulgte opp, og strømmen gikk, så 1744 var det bare å glemme. 1815 gikk en konduktør for å se etter buss, og ca. 20 minutte senere fikk vi høre en var satt opp. Det var naturligvis ikke sant.

På baksiden av stasjonen stod ytterligere kundeveiledere som bare sendte oss videre frem (dette er tydeligvis et mønster), men ingen visste av buss til Konsgerbg, så vi endte helt rundt tilbake og ventet der enda litt til.

Jeg ble vel ca. 2 timer forsinket.