mandag, april 20, 2009

Togstans idag

Problemene igår ser ikke ut til å ha gitt seg, og det er full stans i togtrafikken mellom Oslo S og Skøyen idag også. Jeg slapp heldigvis billig unna, toget var rundt 5 minutter for seint inn til Skøyen hvor jeg kjørte vanlig rutebuss fram til Ullevaal Stadion hvor jeg arbeider. Jeg ble derfor ikke mer enn 10 minutter forsinket.

På Skøyen var det mange busser satt opp som alternativ transport, dog var alle jeg kunne se reservert reisende for Flytoget.

3 kommentarer:

Frida Frosk sa...

Er det ikke rart hvordan Flytoget klarer å sette opp busser til sine passasjerer når det skjer uforutsette ting, mens NSB aldri klarer det samme, og skylder på at det ikke finnes ledige busser på så kort varsel?

Nei - gjør heller som meg: kjør motorsykkel på jobb. :-))

Anonym sa...

Det er en ting jeg ikke helt forstår, hvordan kan det være mulig att tre kjøreledninger ryker samtidig? sannsynligheten for det er vel nesten lik null. er det noen som går rundt og klipper dem ned eller? hvordan er det med slitasjemåling og planlagte utskiftninger finnes det i NSB? det er litt merkelig, når det forekommer slike ting, burde ikke NSB begynne og tenke på andre kjøreledninger som ble satt opp rundt samme tiden. er det på tide å foreta litt vedlikehold her og der?

Per-Erik Broz sa...

@Anonym: Jeg velger å tro at det går så mye trafikk gjennom Oslotunnelen og de vil tape såpass mye på å stenge den, at de vegrer seg veldig for å stenge den og gjøre preventivt vedlikehold.