torsdag, april 28, 2011

Dørproblemer

07:22 - Omstart pga. problemer med dører i bakre sett.
07:28 - Trøbbel med dører. Jobber med saken.
07:35 - Det bakerste togsettet skal sperrer av. Passasjerer i det settet blir bedt om å gå frem til det første settet.
07:41 - Vi kjører ut av Hokksund.
07:58 - Drammen. Her skal vi koble av togsettet med feil, så det blir et lite opphold.
08:30 - Beklagelse over høyttaler. Vi er straks på Lysaker og nå 20-25 minutter forsinket.
08:38 - Fremme ved Nationaltheatret.

Jeg ble 23 minutter forsinket.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Problemer med signalanlegget imorges, ble ca. 30 minutter forsinket. Mysteriet er helt hvor problemene var: på toget sa de det var Oslotunnellen, på radio sa de det var på Skøyen stasjon. I tillegg var det noe gruff ved Røyken.

Anonym sa...

Merkelige problemer igår: tog fra Kongsberg hadde ingen problemer frem til Drammen. Der var det bytte av lokfører, og da startet problemene. Det ble krypefart inn mot stasjonene, stans langt før rette posisjon, sneglefart fremover, tilløp panikk ombord (kom de seg av/på/ut?), før vi endelig kom helt frem på Lier stasjon og åpnet dørene.

Omtrent samme rutine for hver stasjon fremover inntil det ble "omstart" av hele toget. Til omstart å være tok den ekstra lang tid, mulig det var en dobbelt omstart.

Ble ca. 10 minutter forsinket til Nationaltheateret. Der stanset vi også langt før normal posisjon.

Problemene kom med lokførerskifte, kan lure på hvor problemene satt.

Anonym sa...

OK, så da er sommerens togstans igang. NSB sa de var "forberedt". Naturligvis var de ikke det. Ingen kundeveiledere å se på Skøyen på perrongen, heller ikke ved nordre utgang, det ble kaos. Istedet stod de og pratet og hygget seg ved hovedutgangen på stasjonsbygningen.

Som vanlig, ingen skilt til busser eller klar info om hvilke busser skulle hvor.

Anonym sa...

Hjemturen igår ble omtrent like kaotisk som antatt: kom i god tid til Oslo S, fikk høre toget skulle vente på bussen. Der ventet vi urovekkende lenge før vi dro til Skøyen om Operatunnellen (takk til vegvesenet). Toget var gått. Personalet på Skøyen sa at ingen tog ventet på bussene, men skulle følge timetabellen. Det ble ganske ampert.

Jeg ble 1 time forsinket hjem.

Anonym sa...

Gårsdagens tur til Skøyen viste med all tydelighet at publikum FORTSATT ikke er informert helt hvor tidlig buss en må ta for å nå toget på Skøyen. Enda en runde med sinte passasjerer.