onsdag, mars 28, 2012

Oslotunnelen har vært stengt

Rakk frem til stasjonen i det tunnelen åpnet, men det er fortsatt en del forsinkelser. Tunnelen var stengt da det har vært observert en 12-åring løpende inn i tunnelen.

16:24 - Toget skulle ha gått fra Skøyen.
16:39 - Ny forventet avgangstid 16:45.
16:45 - Da er toget her, rettere sagt halve toget. Det mangler fire vogner.
17:28 - Mjøndalen og endelig sitteplass!
17:37 - Fremme i Hokksund.

3 kommentarer:

Anonym sa...

NSB er ikke vant til at folk må arbeide. I går, 1615 var det ikke Skienstog, så da var det ikke mulig å unngå trengselen på Kongsbergtoget fem til Drammen, så da var det å ta 1619 fra Nationaltheateret. Perrongen var naturligvis stappfull.

Og NSB stilte med et enkelt togsett.

Det er lenge siden jeg har stått så trangt som nettopp da, igrunnen er jeg overrasket over at alle kom ombord. Ytterligere noen håpefulle stod på Skøyen og Lysaker, er usikker på om alle de greie å komme seg ombord.

Anonym sa...

Jeg har tidligere hat problemer med endringer som er kommet uvventet på meg og som vssnok skulle ha vært annonsert, har også sett andre har hatt samme problemet. Mysteriet ble kanskje oppklart igår.

Togene til og fra Kongsberg består av ett eller 2 togsett der første og siste er for de som allerede har stemplet billett/månedskort, mens de 2 i midten er betjente. Oppslag om arbeid på linjene og andre endringer står faktisk bare i de betjente vognene.

Anonym sa...

Tok 0615 fra Vestfossen, kort etter meldte de på NRK at alt gikk som smurt i togtrafikken. Kom til Drammen, ble informert om at det var enkeltsporet drift forbi Brakerøya, og at vi ville bli ca. 15 minutter forsinket. Interessant nok ble et godstog sendt ut før oss. Senere på radioen ble det sagt at det var problemer ved Asker. Besynderlig.

Vi ankom Nationaltheateret stasjon 17 minutter forsinket ihht togpersonalet.